1

Cерія семінарів «Privacy 360`»

Désolé, cet article est seulement disponible en Ukrainien.

10Guards та SayenkoKharenko спільно з American Chamber of Commerce in Ukraine розпочинає серію семінарів «Privacy 360`», присвячених захисту даних, конфіденційності та кібербезпеці.

 

Олександр Смичніков, директор із бізнес консалтингу 10Guards, проведе перший з них 19 вересня на тему «Гармонізація міжнародних норм та вимог до приватності». Поговоримо про комплаєнс в ІТ та кібербезпеці, проблеми гармонізації міжнародних норм та вимог до приватності та основні питання щодо захисту даних в Україні.

 

На другому семінарі 23 жовтня Дарина Сидоренко, координатор групи IT та кібербезпеки Sayenko Kharenko, буде говорити про систему управління приватністю та політики.

 

14 листопада, під час третього семінару, операційний директор 10Guards Віталій Якушев виступить з темою «Кібербезпека на захисті приватності та цифрова гігієна». Ви дізнаєтесь про побудову підрозділів з кібербезпеки, розподіл відповідальності між ними та про основні правила кібергігієни.

 

Заключний семінар відбудеться 4 грудня, який Олександр Смичніков, Дарина Сидоренко та Віталій Якушев проведуть разом у ігровій формі.

 

Зареєструватись на найближчий семінар та дізнатись деталі можна за посиланням – http://chamber.ua/uk/Events/Event/12580

Related Posts

card__image

Organizations Pay Multiple Ransom Demands

Désolé, cet article est seulement disponible en Anglais et Ukrainien.   80% of organizations that paid a ransom demand were hit again, nearly 50% reported paying a second ransom, and nearly 10% paid a third time   Cybereason has published results of its second annual ransomware study during a year of unprecedented attacks to better […]

card__image

The First Summit Of The National Cyber Security Cluster In Ukraine

Désolé, cet article est seulement disponible en Russe. На днях в Киеве прошел первый саммит Национального кластера кибербезопасности – координационная платформа, объединяющая ресурсы, возможности, компетенции Совета национальной безопасности и обороны Украины и Американского фонда гражданских исследований и развития (CRDF), правительственных организаций, международных партнеров, частного сектора. Это большое событие для украинской киберсферы. Кроме итогов работы за […]

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *